Nieuws

Pec Zwolle bereikt overeenstemming over huur Armenteros

on

PEC Zwolle heeft een akkoord met Anderlecht bereikt over de huur van Samuel Armenteros. De 24-jarige aanvaller moet er zelf nog wel uitkomen met de regerend winnaar van de KNVB-Beker. Dat meldt RTV Oost. Armenteros moet in het IJsseldelta Stadion de opvolger worden van Fred Benson.

Benson is vertrokken naar Sheriff Tiraspol in Moldavië en Guyon Fernandez, een andere spits, is ook al weg. Armenteros heeft op zijn beurt geen toekomst meer bij Anderlecht; volgens Het Belang van Limburg is hij zelfs teruggezet naar de beloften van de club uit Brussel. “Armenteros moet weg, definitief of op huurbasis. Enkele Nederlandse clubs zijn geïnteresseerd, maar die leggen niet veel geld op tafel”, zei manager Herman van Holsbeeck onlangs.

Zwolle heeft nu echter toch aan de eisen van Paars-Wit voldaan, maar het is de vraag of Armenteros ook zijn jawoord geeft. Trainer Ron Jans vertelde vrijdag op de training aan enkele fans dat de 24-jarige Zweed ‘nog twijfelt’, aldus De Stentor. Armenteros werd afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord en kwam eerder uit voor Heracles Almelo en sc Heerenveen.

De 21-jarige Dmitrios Ferfelis is ook een kandidaat om de schaarste in de spitspositie van PEC op te lossen. De ‘echte targetman’, zoals technisch directeur Gerard Nijkamp hem omschreef, werd opgeleid bij Werder Bremen en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor TuS Koblenz. Ferfelis is op proef bij Zwolle, net als de Belgische back Fatih Turan.

Bron: Soccernews.nl

20140627-174237-63757645.jpg

You must be logged in to post a comment Login