Nieuws

PEC niet blij met uit-fans op thuistribune

on

Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle, hoopt in de toekomst te voorkomen dat fans van de uitploeg op de thuistribune plaats kunnen nemen. Zondag tijdens het duel met Feyenoord stond een flinke groep van de bezoekende partij op de thuistribune. Hetgeen volgens de directeur geen problemen opleverde, maar in de toekomst wel onwenselijk is.

PEC is momenteel aan het uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Via sociale media kwamen rond de wedstrijd veel kritiekpunten naar voren. Op dit moment is het zo dat een flink aantal PEC-fans ook fan is van een van de grotere Nederlandse clubs. Op de Stentortribune hebben de Zwolse supporters geen vaste plek. Daardoor kon een groep Feyenoord-aanhangers zich daar samenvoegen.

Van Wonderen laat weten dat een mogelijke oplossing is dat er op de Stentortribune ook met vaste plekken gewerkt gaat worden. De kaartverkoop voor die tribune loopt echter via de krant De Stentor, onder voorwaarden van PEC Zwolle. Overigens zegt Van Wonderen dat bijna alle Eredivisionisten te maken hebben met verschillende fans op de tribunes.

Bron: Rtvoost.nl

You must be logged in to post a comment Login