Nieuws

‘Patrick Greveraars vertrekt ook bij Feyenoord’ 

on

Fred Rutten vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord. Dat is de lezing van media als Voetbal International en De Telegraaf. De oefenmeester weigert zelf echter om in te gaan op zijn vermeende vertrek.

“Ik ga niet in op vragen over mijn toekomst bij Feyenoord”, zei Rutten vrijdag tijdens een persconferentie in aanloop naar het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord, geciteerd door Metro

Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, maakt Rutten zijn vertrek bij Feyenoord pas volgende week bekend. De journalist stelt dat ook assistent-trainer Patrick Greveraars Feyenoord gaat verlaten.

De Rotterdammers verloren donderdag in de Europa League na een tumultueus duel met 1-2 van AS Roma. Na afloop kwam het bericht naar buiten dat Rutten de leiding van Feyenoord al op de hoogte heeft gebracht van zijn besluit over een eventuele contractverlenging.

Update

Rutten deed het nieuws over een baan bij FC Twente af als ‘onzin’: “Ik weet helemaal niets van een baan bij FC Twente. Dat verhaal is compleet onzin.” Hij stelde ook dat zijn toekomst onduidelijk is. “Ik weet niet waar mijn toekomst ligt.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login