Nieuws

Pastoor kijkt uit naar duel tegen Feyenoord

on

NEC-trainer Alex Pastoor kijkt uit naar het competitietreffen met Feyenoord. De Nijmegenaren krijgen aanstaande bezoek van de huidige nummer drie van de Eredivisie. Pastoor hoopt dat het spel van zijn ploeg beter is dan vorige week, toen hekkensluiter Willem II met pijn en moeite werd verslagen (3-2).

“We kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord”, zegt de oefenmeester in Voetbal International. “Ik heb veel respect en bewondering voor wat er bij Feyenoord gebeurt, hoe stabiel die ploeg op dit moment is. Zoals iedereen ben ik blij dat de club terug is in de top van de Eredivisie. Maar wij gaan er zondag alles aan doen om Feyenoord op de knieën te krijgen.”

Pastoor is kritisch over het veldspel van zijn ploeg tegen Willem II. “Na afloop voelde het voor mij alsof we verloren hadden. De tweede helft was van onze kant gewoon heel matig. Ik ben dan geen trainer die daar zomaar overheen stapt. Dit soort wedstrijden kunnen wij veel gemakkelijker winnen. Wij hebben een ploeg die heel veel dingen goed kan, maar dan zullen we er allemaal steenhard voor moeten werken. Fysiek, maar ook met het hoofd. Vooral dáár ging het bij Willem II na rust mist. We maakten het onszelf moeilijk door verkeerde keuzes.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login