Nieuws

Passe-Partouts thuiswedstrijden Champions League uitverkocht

on

Er zijn geen passe-partouts meer verkrijgbaar voor de thuiswedstrijden van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. De laatste passe-partouts werden zaterdagochtend verkocht aan Legioen-leden en Kameraadjes, nadat eerder al seizoenkaarthouders de kans hadden om kaarten te kopen.

Dat de passe-partouts zijn uitverkocht, betekent dat ruim 31.000 supporters (exclusief de supporters op de zakelijke vakken) de drie thuiswedstrijden van Feyenoord in de Champions League zullen bijwonen. Dat is minder dan bij reguliere thuiswedstrijden, omdat vanwege uiteenlopende redenen enkele (delen van) vakken leeg zullen blijven tijdens de thuisduels in de Champions League. De capaciteit ten opzichte van de groepswedstrijden in de Europa League van vorig seizoen is met zo’n vijfduizend plaatsen gestegen, omdat de parterrevakken W, X en Y dit jaar wel gebruikt worden.

Alleen passe-partouts

Feyenoord verkoopt in eerste instantie alleen passe-partouts voor de groepsfase van de Champions League. Mogelijk zullen er in een later stadium per wedstrijd nog losse kaarten worden verkocht, bijvoorbeeld omdat de tegenstander niet alle beschikbare kaarten afneemt.

Speelschema

Feyenoord begint de Champions League op woensdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Op dinsdag 17 oktober komt Shakhtar Donetsk naar De Kuip, op woensdag 6 december gevolgd door SSC Napoli. Alle wedstrijden beginnen om 20:45 uur. Hier lees je meer over het speelschema.

Nog geen lid?

Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login