Nieuws

Overzicht internationals | Senesi in voorselectie Argentinië

on

Feyenoord zit middenin een druk programma, maar in november breekt alweer een interlandperiode aan. Er zijn verschillende spelers opgenomen in voorlopige selecties. Hieronder een overzicht.

Steven Berghuis en Justin Bijlow (Nederlands elftal)
Steven Berghuis en Justin Bijlow zijn opgenomen in de voorselectie van Oranje voor de oefeninterland tegen Spanje en de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Polen. Op vrijdag 6 november wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.

Woensdag 11 november (20:45 uur)
Nederland – Spanje

Zondag 15 november (18:00 uur)
Nederland – Bosnië en Herzegovina

Woensdag 18 november (20:45 uur)
Polen – Nederland 

Marcos Senesi (Argentinië)
Marcos Senesi mag hopen op een debuut in de nationale selectie van Argentinië. De Feyenoord-verdediger is door bondscoach Lionel Scaloni voor het eerst opgenomen in de voorselectie. Argentinië speelt twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Paraguay en Peru.

Donderdag 12 november (n.t.b.)
Argentinië – Paraguay

Woensdag 18 november (01:30 uur)
Peru – Argentinië 

Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Jong Oranje heeft zich al geplaatst voor het EK 2021, maar speelt in november nog twee EK-kwalificatiewedstrijden. Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia zijn door KNVB-coach Erwin van de Looi opgenomen in de voorlopige selectie voor de duels met Jong Wit-Rusland en Jong Portugal.

Zondag 15 november (14:30 uur)
Jong Oranje – Jong Wit-Rusland

Woensdag 18 november (20:30 uur)
Jong Portugal – Jong Oranje

Christian Conteh (Jong Duitsland)
Christian Conteh maakte tegen RKC Waalwijk zijn eerste officiële minuten in Feyenoord 1 en mag hopen op een uitverkiezing voor Jong Duitsland. De aanvaller is namelijk opgenomen in de voorlopige selectie van de beloftenploeg voor de interlands tegen Jong Slovenië (vriendschappelijk) en Jong Wales (EK-kwalificatie).

Donderdag 12 november (18:15 uur)
Jong Duitsland – Jong Slovenië

Dinsdag 17 november (18:15 uur)
Jong Duitsland – Jong Wales

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login