Nieuws

Overzicht Feyenoord internationals, wie speelt waneer

on

Feyenoord werkt een druk programma af, maar in november breekt alweer een interlandperiode aan. Er zijn verschillende spelers opgenomen in definitieve selecties. Hieronder een overzicht.

* Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd.

Steven Berghuis en Justin Bijlow (Nederlands elftal)
Justin Bijlow is alsnog opgenomen in de definitieve selectie van Oranje voor de oefeninterland tegen Spanje en de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Polen. Hij zat wel in de voorselectie, maar moest in de komende interlandbreak bij Jong Oranje aansluiten. Door een blessure van Jasper Cillessen mag de Feyenoorder toch aansluiten bij het grote Oranje. Steven Berghuis zat al in de definitieve selectie.

Woensdag 11 november (20:45 uur)
Nederland – Spanje

Zondag 15 november (18:00 uur)
Nederland – Bosnië en Herzegovina

Woensdag 18 november (20:45 uur)
Polen – Nederland 

Uros Spajic (Servië)
Uros Spajic is voor zijn prima start bij Feyenoord beloond met een uitverkiezing voor het nationale team van Servië. De elfvoudig international maakt deel uit van de definitieve selectie voor de komende interlandperiode, waarin voor Servië drie wedstrijden op het programma staan. De eerste tegen Schotland in het kader van EK-kwalificatie, die andere twee voor de UEFA Nations League.

Donderdag 12 november (20:45 uur)
Servië – Schotland

Zondag 15 november (20:45 uur)
Hongarije – Servië

Woensdag 18 november (20:45 uur)
Servië – Rusland

Orkun Kökcü (Turkije)
Orkun Kökcü heeft opnieuw een uitnodiging voor het Turkse nationale elftal ontvangen. De middenvelder is opgenomen in de definitieve selectie voor een vriendschappelijke interland (tegen Kroatië) en twee duels in de UEFA Nations League.

Woensdag 11 november (18:45 uur)
Turkije – Kroatië

Zondag 15 november (18:00 uur)
Turkije – Rusland

Woensdag 18 november (20:45 uur)
Hongarije – Turkije

Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Jong Oranje heeft zich al geplaatst voor het EK 2021, maar speelt in november nog twee EK-kwalificatiewedstrijden. Tyrell Malacia is door KNVB-coach Erwin van de Looi opgenomen in de selectie voor de duels met Jong Wit-Rusland en Jong Portugal. Lutsharel Geertruida staat op de stand-bylijst.

Zondag 15 november (14:30 uur)
Jong Oranje – Jong Wit-Rusland

Woensdag 18 november (20:30 uur)
Jong Portugal – Jong Oranje

George Johnston (Jong Schotland)
Jong Schotland staat na acht EK-kwalificatiewedstrijden op de tweede plaats in Groep D en hoopt met de hulp van George Johnston die plaats in ieder geval vast te houden. In de komende interlandperiode staan duels gepland met de nummers drie en vier van de poule, respectievelijk Jong Kroatië en Jong Griekenland.

Donderdag 12 november (16:00 uur)
Jong Schotland – Jong Kroatië

Dinsdag 17 november (17:00 uur)
Jong Griekenland – Jong Schotland

Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login