Nieuws

Oud-voorzitter: nieuw stadion Feyenoord groot risico

on

Hans Fortuin, voormalig voorzitter van de Sportclub Feyenoord en bestuurslid van Supporters Steunen Feyenoord heeft in een open brief zijn zorgen geuit over de besluitvorming rondom het nieuwe stadion van Feyenoord. Volgens Fortuin neemt de club een te groot risico en zou het zelfs tot het faillissement van Feyenoord kunnen leiden.

Onderaan dit bericht is de open brief van Fortuin te lezen. Tegenover RTV Rijnmond geeft hij zijn argumenten voor de verstrekkende gevolgen die de stadionplannen volgens hem kunnen hebben: “In het hele dikke boek van Het Nieuwe Stadion wordt een inkomstenstroom geschetst die te rooskleurig is. Bijna onmogelijk.”

“De hele machtsverhouding in die nieuwe overkoepelende stichting is krom. Feyenoord heeft dan nauwelijks meer iets te vertellen. Ze moeten enorme bedragen betalen, maar in de inkomsten gaan in de eerste plaats naar de bouwers.”

Reactie van Feyenoord
Een woordvoerder van Feyenoord laat weten dat de argumentatie in de brief van Fortuin veel feitelijke onjuistheden bevat. De redactie van RTV Rijnmond is op de hoogte van de tegenargumenten van Feyenoord, maar de club wil geen officiële reactie voor een camera geven.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login