Nieuws

OUD-SPELERS GENIETEN VAN REÜNIE BIJ OPENINGSWEDSTRIJD

on

'Een uniek samenzijn,’ zo noemde president-commissaris Gerard Hoetmer de jaarlijkse reünie van oud-spelers, die zaterdag voorafgaand aan de openingswedstrijd in De Kuip tegen Real Sociedad plaats vond. Tientallen oud-spelers uit verschillende generaties kwamen in het Maasgebouw samen om herinneringen op te halen en vooruit te blikken op het nieuwe voetbaljaar.

Onder de aanwezigen waren veel oud-voetballers die in het verleden grote prijzen wonnen met Feyenoord, zoals Willem van Hanegem, Wim Jansen, Eddy Pieters Graafland, Rinus Israel en Paul Bosvelt. Zij genoten voor de wedstrijd van een lunch in het stadion, voordat op het veld de traditionele groepsfoto werd gemaakt.
Aansluitend bekeken de oud-spelers gezamenlijk vanaf de tribune de eerste wedstrijd van Feyenoord in De Kuip van dit seizoen. Het optreden van de ploeg Van Bronckhorst maakte nieuwsgierig naar de eerstvolgende wedstrijden die op het programma staan, tegen achtereenvolgens Vitesse (Johan Cruijff Schaal) en FC Twente (Eredivisie).

‘Feyenoord hoort dit seizoen weer om de bovenste plaatsen mee te doen,’ zei oud-spits Nico Jansen, die van 1975 tot 1978 voor Feyenoord speelde. ‘Ik ben zelf vooral benieuwd hoe Feyenoord het gemis van Dirk Kuyt gaat opvangen. Ik had hem zelf nog graag een jaar door zien gaan. Hij was een leider op en buiten het veld, een speler die altijd 200 procent gaf. Qua karakter herkende ik mezelf in hem. Ik geloof wel dat Feyenoord goede spelers erbij heeft gehaald, dus ik ben benieuwd hoe het gaat lopen.’

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login