Nieuws

Oud-spelers Feyenoord lovend over Koeman

on

Oud-spelers van Feyenoord zijn erg positief over vertrekkend coach Ronald Koeman. ‘Hij heeft het gevoel van wedstrijden winnen teruggebracht bij de club’, zegt Arnold Scholten in AD Sportwereld. Diverse boegbeelden van Feyenoord spreken in de krant hun verwachting uit dat Feyenoord volgend jaar voor de landstitel kan gaan.
Lees ook
Neem nu een abonnement op het AD!
‘De technische staf moet nu doorselecteren, dat is duidelijk, maar ik zie niet in waarom Feyenoord komend seizoen niet kan meedoen om de titel’, zegt Patrick Paauwe, die tussen 1998 en 2006 in de Kuip speelde. ‘Ze hebben veel jonge spelers die alleen maar beter worden.’

Als het aan voormalig Feyenoord-verdediger Jan Everse ligt, dan is spits Graziano Pellè er komend seizoen niet meer bij.’Want hij rekent heilig op een transfer. Als dat niet doorgaat, kan hij weleens zijn motivatie verliezen’, aldus Everse.

John de Wolf, een robuust boegbeeld van de club, vindt dat technisch directeur Martin van Geel de selectie de komende maanden moet verversen, zodat de nieuwe coach Fred Rutten een maximale prestatie kan leveren.

‘De spelers die nu op de bank zaten, slagen er al twee jaar niet in om een basisplaats te veroveren.’ De Wolf heeft wel een tip voor de Feyenoord-directie. ‘Hakim Ziyech zou ik een uitstekende aankoop vinden.’

Bron: Ad.nl

20140501-100204.jpg

You must be logged in to post a comment Login