Nieuws

Otman Bakkal ‘winnaar’ laatste training

on

Feyenoord heeft de laatste training van het seizoen achter de rug. In De Kuip namen vrijdagochtend vijftien spelers het tegen elkaar op in een parcours met zeven verschillende onderdelen. Otman Bakkal kroonde zich tot winnaar, door het parcours als snelste af te leggen. Ronald Koeman ontbrak in De Kuip, omdat hij is afgereisd naar Zwolle waar vrijdagmiddag de Rinus Michels Awards worden uitgereikt. Koeman is genomineerd als beste trainer van het seizoen.
De training stond zodoende onder leiding van Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst, die werden geassisteerd door de leden van de medische staf. Op die manier kon bij elk van de zeven onderdelen van het parcours een van de stafleden in de gaten houden of de spelers de oefeningen op de juiste wijze volbrachten en niet vals speelden.

Alle spelers gingen tegelijkertijd van start met latjetrap, waarbij een rake trap toegang verschafte tot het volgende spelonderdeel. In de rest van het parcours moesten de spelers onder meer vanaf de cornervlag de bal in het doel weten te schieten, van afstand een pylon weten te raken en de bal vanaf een paar meter in een container koppen.

Dit zorgde niet alleen voor veel plezier bij de spelers, die elkaar op alle mogelijke manier probeerden af te troeven, maar ook bij de tientallen toeschouwers op de tribune, die hun favorieten fanatiek aanmoedigden. Ze zagen uiteindelijk hoe Otman Bakkal als eerste aankwam bij het laatste spel van het parcours en nog voordat iemand anders dit onderdeel had bereikt de winst greep.

Zo kwam er een eind aan de laatste training van het seizoen, maar niet voordat alle spelers en trainers nog eenmaal gezamenlijk hadden geposeerd voor de toeschouwers langs het veld.

De Feyenoord-selectie heeft vanaf zaterdag vrijaf tot aan de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training van 2014-2015 vindt plaats op woensdag 25 juni in De Kuip, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten.

Bron: Feyenoord.nl

20140509-122507.jpg

You must be logged in to post a comment Login