Nieuws

Oproep FSV: ‘Stuur foto’s en filmpjes over arrestaties ‘Verhuismars’ in’ 

on

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC hebben Feyenoord supporters een mars van onvrede gelopen als protest tegen het bestuur van Feyenoord. Bij deze mars, die niet is georganiseerd door de Feyenoord Supportersvereniging (FSV), zijn uiteindelijk tientallen supporters opgepakt en weer anderen met hun ID op de foto gezet.
Ondanks dat de FSV zich krachtig distantieert van geweld hebben we op basis van berichtgeving en eigen waarneming vragen bij het politieoptreden en de massa-arrestaties. Om een nog beter beeld te vormen van de gebeurtenissen verzoeken we supporters om foto- en videomateriaal met ons te delen. Supporters kunnen dit mailen naar info@feyenoordnet.nl.

De FSV adviseert supporters die van mening zijn onschuldig te zijn niet zomaar akkoord te gaan met een schikking. Wanneer je akkoord gaat met een schikking beken je schuld. Daarnaast is direct na de wedstrijd contact opgenomen met een strafrechtadvocaat om te onderzoeken of en hoe we supporters die in de problemen zijn gekomen kunnen ondersteunen. We komen daar zeer spoedig op terug.
Bestuur Feyenoord Supportersvereniging
Bron: Feyenoordnet.nl

  

You must be logged in to post a comment Login