Nieuws

Oproep: Laat zien dat wij er klaar voor zijn!

on

Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen de koploper, AZ, op het programma. Bij winst zouden we met enig geluk zelfs de koppositie over kunnen nemen. We zijn dus gewoon nog steeds volop in de race voor het kampioenschap.

We hebben al een paar weken het gevoel dat iedereen het maar van zelfsprekend vind. De sfeer is al een paar weken gelaten. Zelfs tegen Heracles Almelo, toen alle concurrenten punten lieten liggen, leek het wel of niemand het besef had dat we de eerste plaats voor het grijpen hadden. Niet alleen de spelers misten blijkbaar het besef, maar ook wij op de tribunes.

Door de winst van afgelopen zondag staan we er weer goed voor. Zie het als een tweede kans. De Coolsingel is nog heel ver, maar toch zo dichtbij. Laten we er in ieder geval voor zorgen dat we er zondag klaar voor zijn. Dat de kaasboeren met knikkende knieën het veld opkomen. Als iedereen op de tribunes het gaat beseffen, dan zullen de spelers vast volgen.

Wij roepen daarom iedereen op om aanstaande zondag van De Kuip weer een onneembare vesting te maken. Neem je sjaal, spandoek of vlag mee en laat zien dat wij Feyenoord zijn. Geen mobieltjes in de lucht, even niet de week met je kameraden doornemen, maar het besef in woord en gebaar overbrengen aan de spelers.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?!

Bron: FRL1908.nl

20131105-165511.jpg

You must be logged in to post a comment Login