Feyenoordinbeeld

OPNIEUW RECORDOPBRENGST VOOR SOPHIA KINDERZIEKENHUIS

on

De jaarlijkse collecte voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis, die afgelopen zondag plaatsvond rondom de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, heeft opnieuw een recordbedrag opgeleverd. Met een totaalopbrengst van € 34.740 werd het bedrag van vorig jaar ruimschoots overschreven. Feyenoord en het Sophia Kinderziekenhuis bedanken alle supporters die een bijdrage hebben geleverd voor hun steun!
.

Het prachtige bedrag werd via diverse acties bijeengebracht. Veel supporters leverden een bijdrage via een van de vele collectebussen rondom het stadion of door een extra bedrag te pinnen bij de muntenverkoop. Ook de spelers van Feyenoord 1 doneerden een bedrag, terwijl in het Maasgebouw loten werden verkocht en voor geld platen werden aangevraagd bij een zogenoemde ‘walking dj’.

.

Bestemming opbrengst

De opbrengst is bestemd voor onderzoek bij kinderen met aangeboren afwijkingen. Het Sophia Kinderziekenhuis is het enige kinderziekenhuis in Nederland dat alle faciliteiten in huis heeft om zorg te bieden aan patiëntjes met aangeboren of erfelijke afwijkingen. Het voornaamste doel van het onderzoek is om het ontstaan van afwijkingen beter in kaart te brengen en diagnostiek te verbeteren.

.

Reportage Feyenoord TV

Feyenoord TV maakte een reportage van de activiteiten rondom Feyenoord – ADO Den Haag, waarbij honderden kinderen uit het kinderziekenhuis te gast waren in De Kuip. Bekijk de reportage hieronder in de videospeler. 

.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login