Nieuws

OPENINGSWEDSTRIJD IN UITVERKOCHTE KUIP

on

Feyenoord kan zaterdag rekenen op een warm welkom van het legioen. De openingswedstrijd tegen Real Sociedad – de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in eigen stadion – is volledig uitverkocht.

Zaterdagochtend werden de laatste kaarten gekocht voor de traditionele openingswedstrijd, die zaterdag om 14:30 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Seizoenkaarthouders 2017-2018 hebben automatisch toegang voor het duel met de subtopper uit de Primera División.
Bezoekers van Feyenoord – Real Sociedad kunnen voor de wedstrijd op de foto met de kampioensschaal. Alle supporters met een geldige wedstrijdkaart hebben via poort 26 tot en met 33 toegang tot de gele zijde van De Kuip, waar je tussen 12:00 en 14:15 uur de mogelijkheid hebt om jezelf te vereeuwigen met de schaal. Vanaf 13:00 uur gaan alle hekken in het stadion open en is het mogelijk om naar je eigen vak te lopen. Mindervalide kunnen al eerder, vanaf 11:45 uur via poort 25 bij de gele zijde terecht om met de schaal op de foto te gaan.

Geheel volgens traditie vindt rondom de openingswedstrijd ook de reünie plaats van oud-Feyenoorders. Een groot aantal voormalig spelers van de club is zaterdag te gast in De Kuip en van hen wordt voorafgaand aan de wedstrijd rond 13:30 uur een groepsfoto gemaakt op het veld.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login