Nieuws

Openingsdoelpunt Kuyt in kampioenswedstrijd gekozen tot doelpunt van het seizoen

on

Dirk Kuyt is de maker van het Feyenoord-doelpunt van het seizoen 2016-2017. De onvergetelijke openingstreffer van de captain in de kampioenswedstrijd van vorige maand kreeg veruit de meeste stemmen van supporters, die de afgelopen weken konden kiezen uit twaalf geselecteerde doelpunten van dit seizoen..

In totaal brachten 5.283 Feyenoorders hun stem uit op de verkiezing van Feyenoord-doelpunt van het jaar. Bijna de helft daarvan (2.284 stemmen) koos voor de legendarische goal van Kuyt, die De Kuip als nooit tevoren deed schudden op haar grondvesten. Het doelpunt van Jens Toornstra tegen Sparta Rotterdam – een schitterende volley van ver in de kruising – eindigde met 1.792 stemmen op de tweede plaats, op ruime afstand gevolgd door de 2-0 van Eljero Elia tegen FC Utrecht (276 stemmen).

.

Feyenoord dankt alle supporters voor het uitbrengen van hun stem. Onder alle inzendingen is een gesigneerd thuisshirt verloot. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.

.

Nog een keer genieten van het Feyenoord-doelpunt van het seizoen 2016-2017? Bekijk in de videospeler de 1-0 van Kuyt tegen Heracles Almelo, gevolgd door de zinderende ontlading in De Kuip.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login