Nieuws

Open Dag op zondag 16 juli -> bestel tickets !

on

Op zondag 16 juli is het Feyenoord Festival, hét evenement dat je meeneemt in de wereld van Feyenoord, vol voetbalplezier en entertainment. We hebben onze traditionele Open Dag vernieuwd om jou, je vrienden en familie een onvergetelijke dag te bezorgen.  Zet 16 juli in je agenda, bestel je gratis kaarten en kom gezellig langs.

Gratis tickets
Het bezoeken van de Open Dag blijft zoals elk jaar gratis. Wel heb je een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement. Gedurende de dag zal er een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we een maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd toelaten, dus vol is vol. We raden je dus aan om op tijd te komen als je het Feyenoord Festival wilt bijwonen. Tickets kun je gratis bestellen in de Online Ticketshop.
BESTEL JE GRATIS TICKET

Een actief buitenprogramma
Om 11:00 uur start het buitenprogramma in en rondom De Kuip met leuke activiteiten en spellen voor jong en oud. Test je voetbalvaardigheden bij een van onze voetbalspellen of stap in het grote reuzenrad en bekijk De Kuip vanuit de hoogte. Ga op de foto met de kampioenschaal of de unieke Feyenoord-kampioensauto. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje bij het gezellige horecaplein. Het wordt een dag vol plezier en vermaak voor de hele familie.

Voetbalshow in De Kuip
In De Kuip staat er vanaf 14:00 uur een bijzonder programma klaar, met leuke artiesten en optredens. En dat is nog niet alles: Dit jaar worden onze spelerselecties op een compleet nieuwe manier gepresenteerd. Natuurlijk mogen we de traditionele aankondiging van onze nieuwe aanwinsten niet vergeten. Dat betekent dat de helikopter ook dit seizoen weer landt op de middenstip van De Kuip.

Trainen als een Feyenoord-speler?
Wil je trainen als een echte Feyenoord-speler? Dat kan die dag op Varkenoord. Voor jonge supporters in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar worden trainingen georganiseerd met verschillende techniek,- partij,- en spelvormen. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste Feyenoord-trainers. Vanaf 26 juni starten de inschrijvingen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Extra activiteiten voor onze Kameraadjes
Het Feyenoord Festival heeft extra leuke activiteiten voor leden van onze juniorclub, ‘de Kameraadjes’. We organiseren twee leuke kids-persconferenties, waarbij je de selectiespelers alles mag vragen. Daarnaast is er een Kameraadjesparade op het veld en zijn er extra plekken beschikbaar voor de trainingen van de Feyenoord Soccer Schools op Varkenoord.

Wil je hier ook aan deelnemen en genieten van alle andere voordelen die een Kameraadjes-lidmaatschap je bieden, zoals bijvoorbeeld korting in de Fanshop? Word dan lid en schrijf je in via de Kameraadjes-website.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply