Nieuws

Open brief namens Feyenoord-familie over Het Nieuwe Stadion

on

De Feyenoord-familie publiceert woensdag (vandaag) een open brief in dagblad Metro, waarin in tien punten uiteen wordt gezet waarom een nieuw stadion cruciaal is voor een gezond toekomstperspectief voor Feyenoord. Deze brief is woensdagochtend vroeg al per e-mail naar alle geregistreerde supporters van Feyenoord verstuurd en is ook via de link onderaan dit bericht op deze website te lezen.

De gemeenteraad van Rotterdam neemt donderdag (morgen) een besluit over het al dan niet verlenen van steun aan de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord. Die steun bestaat uit het afgeven van een garantie voor een deel van de benodigde financiering voor de bouw. Het besluit dat de gemeenteraad hierover neemt, is cruciaal voor de toekomst van Feyenoord en voor de ontwikkeling van Rotterdam-Zuid.

Mede dankzij de steun van de supporters is Feyenoord de afgelopen jaren uit een diep dal geklommen. De club doet sportief weer mee in Nederland, maar Feyenoord is er nog niet. Feyenoord blijft ambitieus, op allerlei terreinen. De club wil haar structurele plek in de top 3 van Nederland definitief terugveroveren en op termijn ook weer meedoen in de Europese subtop. Bovendien wil Feyenoord, nog meer dan nu al het geval is, ook een bindende en verbindende factor in Rotterdam zijn.

De Feyenoord-familie heeft de afgelopen jaren zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste volgende stap voor Feyenoord. De conclusie is glashelder. Alleen met een nieuw stadion en de ontwikkeling van het Stadionpark kan Feyenoord haar ambities waarmaken. In de open brief, die via de link hieronder is te lezen, zet Feyenoord de hoofdargumenten voor de bouw van een nieuw stadion op een rij.

Lees hier de open brief van de Feyenoord-familie over Het Nieuwe Stadion.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login