Nieuws

Openingswedstrijd tegen Southampton op 23 juli om 20.00u

on

Southampton FC is Feyenoords tegenstander in de openingswedstrijd van het seizoen 2015-2016. Dat betekent dat onder meer Ronald Koeman en Graziano Pellè voor even terugkeren in De Kuip, nadat beiden afgelopen zomer Feyenoord verruilden voor de club uit de Britse Premier League. De traditionele openingswedstrijd wordt dit jaar gespeeld op donderdag 23 juli en begint om 20.00 uur. Seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben automatisch toegang tot dit duel.

Met Southampton treft Feyenoord de nummer zeven van het afgelopen Premier League-seizoen. Daarmee kenden Koeman en Pellè evenals de assistenten Erwin Koeman en Jan Kluitenberg (beiden eveneens ex-Feyenoord) een uitstekend eerste jaar in Engeland, ook dankzij de fraaie zeges op onder meer Arsenal en Manchester United. Hoewel de ploeg zich met de zevende plaats net niet kwalificeerde voor Europees voetbal, gaat Southampton alsnog Europa in dankzij de F.A. Cup-winst van het als derde geëindigde Arsenal.
Voor Feyenoord is de ontmoeting met de subtopper uit de Premier League een serieuze krachtmeting in de aanloop naar de start van de competitie. Het Eredivisieseizoen 2015-2016 begint in het weekeinde van 7, 8 en 9 augustus 2015, zo maakte de KNVB in een eerder stadium bekend.
Inmiddels zijn dik 30.000 supporters in het bezit van een seizoenkaart 2015-2016. Wil jij ook niets missen van alle thuiswedstrijden en verzekerd zijn van je plaats in De Kuip tijdens de openingswedstrijd tegen Southampton? Kijk voor alle informatie of om direct een seizoenkaart aan te schaffen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Over de losse kaartverkoop voor de openingswedstrijd zal in een later stadium meer bekend worden gemaakt.

Bron: Feyenoord.nl 

  

You must be logged in to post a comment Login