Nieuws

Opel maakt van De Kuip het leukste terras van Nederland

on

Opel en Feyenoord hebben een rijke historie. Verdeeld over verschillende decennia is het automerk al vele jaren verbonden aan de club. Om deze historie te vieren bieden Opel en Feyenoord supporters de kans op een bijzondere ontmoeting met een aantal oud-spelers of Feyenoords eSporter Ryan Tilborg. 

Nu de terrassen, met inachtneming van de coronamaatregelen, weer open mogen is het voor iedereen weer mogelijk om buitenshuis een hapje of een drankje te doen. Op zaterdag 13 juni is in De Kuip voor heel even het leukste terras van Nederland klaargezet voor een aantal supporters. 

Onder de noemer ‘Met klassiekers in De Kuip’ kunnen supporters op deze pagina tot en met 10 juni aangeven met wie zij willen lunchen. Aan tafel aanschuiven kan bij Hans Venneker (goed voor vijf doelpunten in de Klassieker van 1964), Peter Houtman (oud-spits en nu stadionspeaker), Regi Blinker (winnaar van een landstitel en 4 KNVB Bekers) of Ryan Tilborg (de nieuwste eSporter van Feyenoord).

Opel & Feyenoord
In de decennia dat Opel en Feyenoord aan elkaar verbonden zijn boekte de club prachtige successen, met als climax natuurlijk het veroveren van het landskampioenschap in het seizoen 2016-2017. Dat deed het team in het Feyenoord-shirt waarop het Opel-logo pronkte, recent nog tot het mooiste thuisshirt uit de clubhistorie gekozen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login