Feyenoordinbeeld

OP DE FOTO MET DE UEFA CUP TIJDENS EUROPA LEAGUE-RONDLEIDING

on

Feyenoord biedt supporters in aanloop naar de Europese thuiswedstrijden tegen Zorya Luhansk en Fenerbahçe de kans om op de foto te gaan met de in 2002 gewonnen UEFA Cup. Dit unieke moment is onderdeel van de speciale Europa League-rondleidingen, die worden gegeven op maandag 17 oktober en maandag 5 december.
.

Tijdens de Europa League-rondleiding kom je als supporters helemaal in de stemming voor de komende Europese thuiswedstrijd. In de onlangs gerenoveerde gastenkleedkamer vertelt de rondleider je alles over de tegenstanders van Feyenoord in de Europa League, terwijl je ook een kijkje mag nemen in de spelerstunnel en de dug-outs. Tot slot krijg je de kans om op de foto te gaan met de UEFA Cup die Feyenoord in 2002 wist te winnen.

.

Reserveren

De Europa League-rondleidingen worden op maandag 17 oktober en maandag 5 december gegeven en duren van 15:30 tot 17:30 uur. De kosten bedragen € 20,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je na afloop van de rondleiding bovendien de nieuwe Europa League-sjaal (ter waarde van € 10,-) als aandenken mee naar huis. Het reserveren van de rondleiding is verplicht en kan via deze link. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen! 

.

Bron; Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login