Nieuws

Ook buitenlandse clubs hebben interesse in Achahbar

on

Anass Achahbar heeft nog geen akkoord bereikt met PEC Zwolle over een contract. Vrijdag schreven meerdere fansites van Feyenoord dat een vierjarige verbintenis klaarligt voor de aanvaller, maar volgens zijn broer annex zaakwaarnemer Karim Achahbar zijn er nog voldoende alternatieven.
.

“PEC Zwolle heeft zich bij mij gemeld voor Anass, maar dat geldt voor meer clubs uit de Eredivisie”, maakt hij duidelijk in gesprek met Voetbal International. “Er is nog geen sprake van een akkoord met welke club dan ook. Anass wil gewoon voetballen, als dat niet bij Feyenoord kan dan maar bij een andere club. Ook het buitenland is een optie. Als een buitenlandse club de juiste stap is, dan is het goed om die stap te zetten. Maar wie weet zegt Feyenoord wel tegen Anass dat hij volgend seizoen veel meer minuten gaat maken, dat kan ook nog gewoon.”

.

Karim weet niet wanneer de toekomst van zijn broer duidelijk wordt. “Het kan heel snel gaan in de voetballerij, maar op dit moment is er nog niets rond. PEC is ook niet concreter dan de andere clubs. Behalve uit Nederland is er belangstelling vanuit de Serie A en de Primera División. Italië is echter niets voor Anass, terwijl de Spaanse club die zich gemeld heeft een meerjarenplan met hem heeft. Dat zou betekenen dat Anass niet meteen gaat spelen en dat wil hij juist wel.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login