Nieuws

Ontspannen uitlooptraining voor basisspelers op Varkenoord

on

De basisspelers van het duel met FC Twente van afgelopen zondag hebben maandagochtend een uitlooptraining afgewerkt. In een ontspannen sfeer werden er enkele rondo’s gespeeld, waaraan ook trainer Ronald Koeman deelnam. Naast de basisspelers meldden ook onder meer Ruben Schaken en Terence Kongolo zich op het koude, maar af en toe zonnige trainingsveld. De buitenspeler was niet wedstrijdfit voor de topper tegen FC Twente en werkte een individueel programma af.

De aanwezige toeschouwers zagen daarnaast hoe Ruud Vormer, Harmeet Singh, Miquel Nelom en Guyon Fernandez onder leiding van assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Patrick Lodewijks het doel van Kostas Lamprou onder vuur namen. Fraaie doelpunten en knappe reddingen wisselden elkaar af bij deze afrondoefening.

Met de ochtendtraining ging voor de selectie een drukke week van start. Dinsdagochtend om 10.30 uur staat de laatste training in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen PSV op het programma. Feyenoord neemt het woensdag om 20.45 uur in Eindhoven op tegen de huidige koploper van de eredivisie.

Zowel donderdag- als vrijdagochtend staat er om 10.30 uur een oefensessie gepland op Varkenoord, waarmee Feyenoord de voorbereiding start op het competitieduel met Willem II van aankomende zondag. De laatste training in aanloop naar de wedstrijd in Tilburg vindt zaterdagochtend plaats. Deze sessie is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login