Nieuws

Ontspannen training voor basisspelers na Klassieker

on

De spelers die afgelopen zondag in de Klassieker tegen Ajax in de basis stonden, hebben maandagochtend een ontspannen training afgewerkt. Op een regenachtig Varkenoord werkten zij onder meer een uitgebreide rondo af. Van de basisspelers ontbrak alleen Jordy Clasie op het trainingsveld. Trainer Ronald Koeman kon een dag na het 2-2 gelijkspel tegen Ajax in totaal over 21 spelers beschikken, waaronder ook Sekou Cissé en Terence Kongolo. Het tweetal is herstellende van een blessure en werkte individueel aan hun herstel.

Het overige deel van de selectie ging onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel aan de slag met een uitgebreide afrondoefening, waarbij het doel om beurten werd verdedigd door Ronald Graafland en Boy de Jong.

In aanloop naar het bekerduel met Xerxes/DZB, dat aanstaande donderdag op het programma staat, traint Feyenoord nog één keer. Deze oefensessie vindt aanstaande woensdag om 10.30 uur plaats. Na de wedstrijd in de derde ronde van de KNVB beker traint Feyenoord vrijdagochtend om 10.30 uur op Varkenoord, waarna zaterdagochtend de laatste training in aanloop naar de competitiewedstrijd uit tegen FC Twente op het programma staat. De zaterdagtraining is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login