Nieuws

Onthutsend zwak Feyenoord verliest met 3-2 van ADO Den Haag

on

Feyenoord heeft zondagmiddag met 3-2 verloren van hekkensluiter ADO Den Haag. In het Cars Jeans Stadion kopte Bozenik Feyenoord al in de derde minuut op voorsprong. Wat we daarna te zien kregen was tranen trekkend en was een parodie op alles waar Feyenoord voor wil staan. Geen beleving. Geen passie. Geen strijd. Er stond geen ploeg die ten koste van alles wilde strijden voor plaats vier, die recht geef op rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal.

Binnen tien minuten na de openingstreffer kwam ADO op gelijke hoogte. Fer verspeelde op het middenveld heel simpel een bal door een speler van ADO aan te spelen i.p.v. de bal aan een Feyenoorder te geven. Uit de counter maakte ADO de gelijkmaker. Een kwartier later kwamen de Hofstedelingen zelfs op voorsprong. Marcos Senesi maakte in de zestien meter een overtreding op Milan van Ewijk, waardoor scheidsrechter Pol van Boekel naar de stip wees. El Khayati ging achter de bal staan en stuurde Bijlow vervolgens de verkeerde hoek in: 2-1.

In de rust was Advocaat het zat en haalde Malacia, Sinisterra én Kokcu naar de kant. Vervolgens bracht hij Ridgeciano Haps, Mark Diemers en Nicolai Jørgensen in de ploeg. Helaas konden deze invallers ook geen zoden aan de dijk zetten en kwam ADO Den Haag na een klein uur spelen zelfs op een 3-1 voorsprong.

Voor de statistieken maakte invaller Nicolai Jørgensen nog de 3-2, maar echte grote kansen kwamen er niet meer. Ook het inbrengen van Lucas Pratto bracht niet het gewenste resultaat. Sterker nog; Jens Toornstra pakte in de slotfase nog zijn tweede gele kaart en kon in blessuretijd nog vertrekken.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply