Nieuws

Ontevredenheid over sommige spelers bij Feyenoord

on

‘We voetballen allemaal alleen nog maar voor onszelf.’ ‘Ja, en dat is al weken aan de gang.’ Het is een typerend gesprek uit de kleedkamer van Feyenoord, staat in de nieuwe editie van Voetbal International te lezen. Onrust in Rotterdam, waar de sportieve prestaties tegenvallen, spelers ontevreden zijn over wissels en reservebeurten en Graziano Pellè een schorsing kreeg. ‘Hoofdtrainer Ronald Koeman geeft daarom een duidelijk signaal aan zijn spelersgroep af.

Feyenoorders die niet met hart en ziel voor de club strijden, komen niet in aanmerking voor een plek in de wedstrijdselectie. Dat weet het trio Otman Bakkal, Samuel Armenteros en Miquel Nelom nu ook.

Zij werden in de Klassieker op de tribune geposteerd omdat Koeman ontevreden is over de manier waarop zij trainen en spelen. ‘We zullen er alles aan moeten doen vierde te worden en daarmee Europees voetbal af te dwingen. Dat gaat nog lastig worden en dus heb ik spelers nodig die vol daarvoor willen gaan, die dat kunnen opbrengen’, verduidelijkt de coach zijn actie.

Een topklassering zit er niet meer in, maar Koeman is nog op en top gemotiveerd om het seizoen goed af te sluiten. ‘We kennen nu onze plek. De teleurstelling zit ‘m in het feit dat het onnodig is geweest, dat we zelf te gemakkelijk punten hebben weggegeven. Maar dat betekent niet dat ik er geen vertrouwen meer in heb of niet gemotiveerd zou zijn. Integendeel.’

Bron: Vi.nl

20140305-180932.jpg

You must be logged in to post a comment Login