Nieuws

“Ongelooflijk dat Feyenoord op deze manier een speler probeert te lozen”

on

Vanwege de eerste training van Feyenoord was het woensdagmiddag een drukte van belang in De Kuip, maar Guyon Fernandez mocht daar niet bij zijn. De aanvaller is niet welkom bij de eerste selectie, dit tot onvrede van zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer.

“Zoals Feyenoord het nu speelt, is niet eerlijk en ongepast”, vertelt de belangenbehartiger tegenover Voetbal International. “De club roept in de media dat Guyon aanbiedingen zou hebben genegeerd. Dat klopt, maar mag hij? Wij hebben in zijn contract geen passage laten opnemen waarin staat dat Feyenoord dat voor hem mag beslissen. Volgens datzelfde contract heeft Guyon trouwens het recht mee te trainen met de A-selectie.”

Aanstaande maandag zullen Oosterveer en Fernandez aanschuiven bij technisch directeur Martin van Geel om de situatie te bespreken. “Wij wachten dat gesprek nu af en doen tot die tijd verder geen mededelingen, behalve dat we het ongelooflijk vinden dat een grote club zoals Feyenoord op deze manier probeert een speler te lozen.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login