Nieuws

‘Onderhandelingen tussen Feyenoord en Fc Basel zullen deze week plaatsvinden’ 

on

De transfermarkt is geopend en de geruchtenmolen maakt alweer overuren. Feyenoord wordt de laatste tijd sterk gelinkt aan oude bekenden Jean-Paul Boëtius en Robin van Persie. Verder wordt aan topscorer Nicolai Jørgensen getrokken en de vraag is of hij nog te behouden is. Feyenoord-verslaggever Sinclair Bischop bespreekt in gesprek met Clay Ruperti onder andere deze transfergeruchten..

De komst van Boëtius is volgens Bischop realistisch. “Zowel Feyenoord als Boëtius hebben de intentie om een contract met elkaar aan te gaan. Alleen is er nog een derde partij en dat is zijn club FC Basel. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Basel zullen deze week plaatsvinden en dan komt Boëtius er zelf wel met Feyenoord uit. Hij heeft aangegeven dolgraag terug te willen na een mislukt avontuur. Dus is kans wel groot dat dat goed gaat komen, als Basel meewerkt. Die club heeft niet heel veel geld voor hem neergeteld, zo’n 2.9 miljoen euro. Zij zullen wel doorhebben dat ze geen winst op hem gaan maken en ik verwacht dat de transfersom zo rond de twee miljoen zal liggen.”

.

Het hernieuwde huwelijk tussen Boëtius en Feyenoord zou volgens de Feyenoord-watcher wel eens een succes kunnen worden. “Boëtius is een speler die gewoon veel vertrouwen nodig heeft. Vilhena zat bijvoorbeeld ook op een zijspoor bij Feyenoord, daarvan dacht iedereen van: is hij wel zo’n groot talent? En hij is, zeker door de warme band met de trainer van Bronckhorst, helemaal opgebloeid. Dat zou ook bij Boëtius kunnen gebeuren. Hij komt dan weer terug in zijn vertrouwde eigen stad Rotterdam, met een spelersgroep waar veel vrienden in zitten.”

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login