Nieuws

Onder 21 speelt drieluik op Varkenoord

on

Feyenoord Onder 21 speelt komende dinsdag (4 augustus) twee oefenduels op Varkenoord. Naast het team van trainer Rini Coolen nemen de eerste selecties van Sportclub Feyenoord en tweededivisionist Excelsior Maassluis deel. Het drieluik begint om 19:30 uur en wordt volledig afgewerkt op het hoofdveld van Varkenoord. 

Sportclub Feyenoord en Excelsior Maassluis bijten om 19:30 uur het spits af. Vervolgens wordt om 20:30 uur de broederstrijd tussen de Sportclub en Feyenoord Onder 21 gespeeld. Het onderonsje tussen Feyenoord Onder 21 en Excelsior Maassluis is om 21:30 uur het slotstuk van de avond. 

De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor een maximum aantal van 350 toeschouwers, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol dat op Varkenoord per 1 augustus van kracht is. Om het drieluik te kunnen bezoeken moeten supporters zich inschrijven door een e-mail te sturen aan academy@feyenoord.nl. Vermeld daarbij naam en geboortedatum. Pas ná bevestiging van Feyenoord-zijde kan een plaats op Varkenoord worden gegarandeerd. Op vertoon van genoemde bevestiging en een geldig ID wordt toegang aan de poort verleend.

De kantine aan Sportclub Feyenoord-zijde is geopend. Er geldt in de kantine een maximum aantal van 100 toeschouwers. Feyenoord wijst toeschouwers erop dat geforceerd stemgebruik of zingen langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, niet is toegestaan. Daarnaast moet anderhalve meter afstand tussen personen te allen tijde een vuistregel zijn. Eenieder met (lichte) gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak wordt geadviseerd thuis te blijven.

Klik hier voor de vragenlijst. Iedere bezoeker moet deze vragen met ‘nee’ kunnen beantwoorden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login