Nieuws

ONDER 19-DUO KIJKT UIT NAAR LAATSE GROEPSDUELS YOUTH LEAGUE

on

Feyenoord Onder 19 heeft nog volop kans om ook na de winterstop actief te zijn in Europa. Met nog twee poulewedstrijden te gaan heeft het vlaggenschip van Feyenoord Academy overwintering in de UEFA Youth League nog in eigen hand. In een interview met Feyenoord TV kijken verdedigers Tyrell Malacia en Boyd Reith uit naar de ontknoping, terwijl het duo tevens vertelt over de ervaringen tot dusver.

Na vier gespeelde poulewedstrijden heeft het team van trainers Cor Adriaanse, Arnold Scholten en Ulrich van Gobbel vijf punten, één meer dan nummer drie Napoli Onder 19. Het Onder 19-team van Manchester City verloor nog geen wedstrijd en is daardoor zeker van de groepswinst. De laatste wedstrijd op woensdag 6 december tussen Feyenoord en Napoli kan beslissend zijn, dan treffen beide ploegen elkaar in het Van Donge & De Roo Stadion.

Het gesprek met de twee Feyenoord-talenten bekijk je in de videospeler.

Kaartverkoop Feyenoord Onder 19 – Napoli Onder 19

Wil jij aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Napoli? De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 december om 16:00 uur (in plaats van het oorspronkelijke tijdstip van 15:00 uur). Kaarten voor de wedstrijd kosten slechts € 5 ,- en zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uyl.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login