Nieuws

Officieel: ‘Feyenoord en Bannis mondeling akkoord over contractverlenging’

on

Naoufal Bannis (18) gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen. De jonge spits van Feyenoord Onder 21, die dit seizoen al een paar keer op mocht treden in de hoofdmacht en vorige week zelfs beslissend was in Emmen, zet binnenkort zijn handtekening onder een contract tot medio 2023.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is blij dat Bannis langer in Rotterdam blijft. ‘Een verfijnde aanvaller als Naoufal is bij Feyenoord altijd welkom. Hij heeft circa anderhalf jaar geleden al op extreem jonge leeftijd zijn debuut gemaakt bij de A-selectie, en na een wat mindere periode heeft hij zich dit jaar fantastisch terug geknokt. Hij staat er nu veel sterker voor en is er echt klaar voor om te gaan strijden voor zijn plek.’

Nederlands jeugdinternational Bannis begon zijn voetbalcarrière bij Haaglandia, waarna hij in 2011 werd gescout door de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In 2016 maakte de talentvolle aanvaller de overstap naar Feyenoord Academy. In 2018 tekende hij op 16-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij de stadionclub.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login