Nieuws

Off-day Feyenoord: “We moeten eerst met beide benen op de grond komen”

on

Feyenoord heeft in de jacht op de tweede plek een keiharde tik op de neus gekregen. Door de nederlaag bij sc Heerenveen (3-1) krijgt Ajax donderdag de kans om de aartsrivaal op acht punten te zetten. Jordy Clasie wilde het na afloop dan ook niet over plek twee hebben.

“Je hebt altijd een doel, maar ik denk dat we nu niet over de tweede plek hoeven te praten”, zei Clasie bij FOX Sports. “Dat is ook niet realistisch, want dan moet je zulke wedstrijden winnen.” De tweede plek zit echter nog wel in de hoofden. “Je bent de nummer drie en natuurlijk ben je dan op jacht naar plek twee. Maar dat is nu niet het allerbelangrijkste. We moeten eerst met beide benen op de grond komen.”

Want vooral de tweede helft van de Rotterdammers was slecht. “We zijn gekilld op eigen fouten. In de eerste helft was er weinig aan de hand, hadden wij de controle en bepaalden wij het tempo. Maar dan valt de 1-1 en weet je dat zij gaan komen. Dat hebben we aan onszelf te wijten. We hebben het verloren op slordigheden en de counter.”

“Of dit een off-day was? Ik denk het wel. Het verschil tussen de eerste en tweede helft was te groot. We verloren veel duels, waren overal een stapje te laat. Daardoor hebben we verloren”, aldus de aanvoerder van Feyenoord.

Bron: voetbalprimeur.nl

image

You must be logged in to post a comment Login