Nieuws

“Of de fans nog mogen zingen? Nou, heel zachtjes”

on

Het Algemeen Dagblad bericht over de zorgen die bij Feyenoord leven omtrent het corona-virus. Volgens clubarts Casper van Eijck moet de wedstrijd van komende zondag zonder problemen verlopen. De aanhang zal zich zeer gedisciplineerd moeten gedragen.

Dokter Casper van Eijck schuift vanavond aan bij Veronica Inside. De clubarts van Feyenoord testte vandaag volgens het dagblad de spelersgroep van de Rotterdammers en hoopt dat niemand besmet blijkt.

Inmiddels lijken er op Varkenoord wel corona-problemen ontstaan. Diverse jeugdteams komen dit weekeinde niet in actie wegens besmettingen. ,,Het blijft een lastige situatie, bij het eerste elftal zijn de jongens echt heel scherp’’, zegt Van Eijck.

Ook het Feyenoord publiek ligt onder vuur. Burgemeester Aboutaleb heeft al aankondigde dat de laatste waarschuwing al aan Feyenoord is gegeven. Clubicoon en assistent trainer John de Wolf sprak de aanhang deze week al toe via een video. ,,Dit is ons laatste kans’’, zei De Wolf.

,,Of de fans nog mogen zingen? Nou, heel zachtjes. Laten we allemaal proberen om het zondag goed te doen. Premier Rutte heeft het ook alleen over Feyenoord, misschien kent hij alleen Feyenoord, dat kan ook. Maar we moeten ons aan de regels houden.”

You must be logged in to post a comment Login