Nieuws

Oefenwedstrijd Feyenoord O21 – Cercle Brugge O21 afgelast

on

De oefenwedstrijd van Feyenoord Onder 21 tegen Cercle Brugge Onder 21 van aankomende zaterdag 1 augustus gaat helaas niet door. Cercle Brugge zag zich gisteravond om medische redenen genoodzaakt zich af te melden. 

Vanwege de coronacrisis in België en de recente ontwikkelingen gedurende de laatste 48 uur heeft de club op advies van de medische staf dit besluit moeten nemen. Feyenoord Onder 21 zal in plaats daarvan een training op Varkenoord afwerken. 

De wedstrijd van Onder 18 gaat wel gewoon door. Om 13:00 uur speelt het team van trainer Melvin Boel op het hoofdveld tegen de leeftijdsgenoten van FC Dordrecht. De wedstrijd is zoals gisteren gemeld toegankelijk voor 250 toeschouwers.

Er zijn voldoende plaatsen op de tribune, waar middels afzetlint is aangegeven welke plekken beschikbaar zijn. Langs het veld en aan de overzijde van de hoofdtribune wordt iedereen gevraagd rekening te houden met de afstand van anderhalve meter.

Naast Feyenoord Onder 18 speelt ook het beloftenteam van de vrouwen morgen hun eerste oefenwedstrijd. Om 15:00 uur treden zij aan tegen vv Lyra.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login