Nieuws

Oefenwedstrijd Club Brugge – Feyenoord toegankelijk voor publiek

on

Bij het geplande oefenduel van Feyenoord en Club Brugge in Zuid-Spanje zijn komende zaterdag toeschouwers welkom. De kaartverkoop wordt die dag gehouden bij de hoofdingang van het Marbella Football Center, waar om 12:30 uur wordt afgetrapt. Ben je van plan om de wedstrijd te bezoeken? Neem onderstaande bezoekersinformatie dan goed door.

Tickets zijn vanaf 9:30 uur verkrijgbaar voor € 10,- per stuk op vertoon van een identiteitsbewijs. Bezoekers moeten tevens een coronatoegangsbewijs kunnen overleggen. Dit kan in de vorm van een herstelbewijs (maximaal een jaar oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl.

Op het Marbella Football Center, dat ruimte biedt aan een beperkt aantal toeschouwers, zijn geen eet- en drinkgelegenheden geopend. Spelers en stafleden houden te allen tijde (ruim) afstand van toeschouwers en anderen die geen deel uitmaken van de ‘teambubbel’. Zo is het dus ook niet mogelijk om met spelers op de foto te gaan en/of een handtekening te vragen. Feyenoord rekent hiervoor op ieders begrip.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply