Nieuws

Oefenduel VV Dongen – Feyenoord gaat niet door

on

VV Dongen heeft in samenwerking met politie en gemeente de mogelijkheid onderzocht om op 8 juli aanstaande op sportpark De Biezen een wedstrijd te spelen tegen landskampioen Feyenoord. Helaas blijkt dat niet haalbaar..

Tot die gezamenlijke conclusie komen club, politie en gemeente nadat een optelsom is gemaakt van een aantal belangrijke criteria. Er wordt een massale toeloop van voetbalfans verwacht. Dat vraagt om een goede organisatie en tijdelijke aanpassing van de accommodatie. Daarbij is de voorbereidingstijd kort.

.

Pas recent werd duidelijk dat Feyenoord nog een tegenstander zoekt voor het spelen van een oefenduel op 8 juli. Die dag zorgt voor extra complicaties op het gebied van openbare orde en veiligheid. Het is dan kermis in het centrum van Dongen, de lokale horecazaken worden druk bezocht en er is al extra inzet van politie nodig bij voetbalduels in de regio van NAC (Madese Boys) en PSV (RKC Waalwijk).

.

Besluit

Dat alles brengt VV Dongen, politie en gemeente tot het besluit dat het helaas niet haalbaar is om VV Dongen – Feyenoord op 8 juli te kunnen organiseren. 

.

Bron: vvdongen.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login