Feyenoordinbeeld

NOG TWEE EUROPESE THUISDUELS: BEN JIJ ERBIJ?

on

Voor Feyenoord staan in de groepsfase van de Europa League nog twee thuiswedstrijden op het programma. Na de spectaculaire stunt tegen Manchester United (1-0 winst) gaat de formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst ook tegen Zorya Luhansk (donderdag 20 oktober) en Fenerbahçe (donderdag 8 december) voor het maximale resultaat. Steun jij Feyenoord tijdens de Europese thuisduels?

.

Laatste dag verkoop passe-partouts

Seizoenkaarthouders en Legioenleden kunnen alleen vandaag (vrijdag) nog een passe-partout aanschaffen voor de twee resterende thuiswedstrijden. Met een passe-partout ben je automatisch verzekerd van toegang tot zowel Zorya-thuis als Fenerbahçe-thuis. De verkoop van passe-partouts loopt tot vrijdag 7 oktober 23:59 uur en verloopt enkel via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Losse kaartverkoop Feyenoord – Zorya Luhansk

Voor de thuiswedstrijd tegen Zorya Luhansk worden ook losse kaarten verkocht. Omdat de club uit Oekraïne veel minder supporters meeneemt naar Rotterdam dan de andere twee tegenstanders in de groep komen extra kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters. Seizoenkaarthouders en Legioenleden kunnen, eventueel naast hun eerder aangeschafte passe-partout, twee losse kaarten kopen voor Feyenoord – Zorya Luhansk. Dit is mogelijk vanaf komende zaterdag 8 oktober 11:00 uur via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Geen losse kaartverkoop Feyenoord – Fenerbahçe

Voor de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe zullen geen losse kaarten worden verkocht. Wie de wedstrijd tegen de Turkse club wil bezoeken, kan dat alleen doen met een passe-partout. Zoals hierboven staat beschreven, kunnen seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen alleen nog vandaag (vrijdag) een passe-partout aanschaffen voor de resterende twee thuisduels in de groepsfase. 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login