Feyenoordinbeeld

NOG STEEDS GEEN TREINEN NAAR ROTTERDAM STADION

on

Voor Feyenoord is het donderdagavond alles of niets tegen Fenerbahçe. In de zesde en laatste wedstrijd van de groepsfase wordt duidelijk of het team Europees overwintert. Ben jij er vanavond ook bij in De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – Fenerbahçe (aanvang 19:00 uur).

.

Kom op tijd naar De Kuip!

Feyenoord adviseert alle bezoekers rekening te houden met de verwachte drukte en om bijtijds naar het stadion te komen. Vanwege extra fouillering – net als bij de vorige thuisduels in de Europa League – dienen supporters rekening te houden met langere wachtrijen bij de toegangspoorten. Deze gaan om 17:30 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

.

Geen treinen van en naar Rotterdam Stadion

Vanwege werkzaamheden aan het spoor stoppen er donderdag geen extra treinen op station Rotterdam Stadion. De NS zet om die reden geen extra pendeltreinen in. Voor treinreizigers naar De Kuip geldt een aangepast reisadvies en zij dienen rekening te houden met langere reistijd. Lees hier meer over de alternatieven en houd www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies.

.

RET

Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Avondspits

Wie toch met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Volg #FEYFEN op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Fenerbahçe of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de Europese kraker op social media (hashtag #FEYFEN), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Minuut stilte voor de aftrap

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe wordt donderdagavond een minuut stilte gehouden. De UEFA brengt hiermee een eerbetoon aan de slachtoffers van de vliegramp in Colombia, waar vorige week een groot deel van de selectie van de Braziliaanse club Chapecoense bij betrokken was.

.

Feyenoord hangt twee straffen van een wedstrijd zonder publiek boven het hoofd en ligt rondom de Europese thuiswedstrijden helaas onder het vergrootglas bij de UEFA. Om te voorkomen dat het opnieuw mis gaat en het imago van de club wordt aangetast, is Feyenoord genoodzaakt om voor alle Europese thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017  maatregelen te nemen.
.

De club verzoekt bezoekers de instructies van de stewards altijd op te volgen en zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken dan wel voorwerpen te gooien. Het overtreden van de gedragsregels leidt tot een stadionverbod en een boete. Eventuele schade die Feyenoord lijdt als gevolg van wangedrag wordt verhaald op de daders. 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login