Feyenoordinbeeld

NOG GEEN INFORMATIE KAARTVERKOOP MAN UNITED-UIT

on

Bij Feyenoord Service & Tickets komen momenteel veel vragen binnen over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Manchester United op donderdag 24 november. Dit is deels naar aanleiding van een e-mail die vandaag (donderdag) door Manchester United is verstuurd aan zo’n 2.500 mensen die via de Engelse club en dus buiten Feyenoord om een kaart hebben besteld voor het duel in de Europa League. Het zou daarbij gaan om Feyenoord-supporters die kaarten hebben gekocht voor plaatsen die bestemd zijn voor het thuispubliek.

.

 In de e-mail worden de supporters verwezen naar Feyenoord voor het aanschaffen van een kaart voor deze wedstrijd. Feyenoord is niet in het besluit van Manchester United gekend maar er wel van op de hoogte gebracht.
.

Bij Feyenoord is op dit moment nog geen informatie bekend over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Manchester United. Deze maand vindt in Manchester een eerste overleg plaats tussen beide clubs en de autoriteiten. Snel hierna hoopt Feyenoord via deze website meer informatie te kunnen melden.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login