Nieuws

NOG EEN WEEK TOT DE DIRK KUYT TESTIMONIAL

on

Nog precies een week en dan wordt het voetbaljaar 2017-2018 op prachtige wijze afgesloten in De Kuip. Op zondag 27 mei staat de Dirk Kuyt Testimonial op het programma en het afscheid van de Katwijker belooft onvergetelijk te worden. Jij kan er nog bij zijn!

Kom naar het stadion

Voor de Dirk Kuyt Testimonial zijn een week voor aanvang nog kaarten te koop. Dit betekent dat je nog kans hebt om het speciale eerbetoon aan Kuyt in het stadion mee te maken! Koop hier direct kaarten voor deze unieke dag in De Kuip.

Kuip vol wereldsterren

De hereniging van ‘K2’, de terugkeer van Ronald Koeman langs de lijn in De Kuip, Giovanni van Bronckhorst die zijn voetbalschoenen weer aan trekt, de rentree van voormalig kampioenen als Eljero Elia, Rick Karsdorp en Jerzy Dudek en het heilige veld vol met toppers uit de hele voetbalwereld, zoals Steven Gerrard, Arjen Robben en onze eigen Robin van Persie. Meer dan voldoende ingrediënten die er voor zorgen dat je deze wedstrijd niet mag missen!

Verrassingen

Alsof het programma nog niet spectaculair genoeg is, wacht het publiek die middag nog een aantal andere verrassingen. ‘Ik weet zeker dat niemand zich gaat vervelen,’ stelt Kuyt. ‘Daarvoor gaan er te veel speciale dingen gebeuren. De wedstrijd met drie bijzondere elftallen is natuurlijk de hoofdmoot, maar daar omheen willen we de supporters voortdurend verrassen.’

Alle informatie over de Dirk Kuyt Testimonial en de mogelijkheid om direct kaarten te kopen vind je op www.feyenoord.nl/kuyt.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login