Feyenoordinbeeld

NOG BEPERKT AANTAL KAARTEN VOOR FEYENOORD – WILLEM II

on

Na de goede competitiehervatting bij Roda JC Kerkrade (0-2 winst) vervolgt Feyenoord de Eredivisie komende zaterdag 21 januari met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Voor het duel met de Tilburgers, dat om 19:45 uur begint, zijn nog kaarten verkrijgbaar.
.

Steun jij de koploper van de Eredivisie tijdens de eerste thuiswedstrijd van 2017? Koop dan je kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II via www.feyenoord.nl/ticketshop. Wees er snel bij, want er zijn nog maar weinig kaarten beschikbaar.

.

Ook voor alle overige thuiswedstrijden van Feyenoord na de winterstop is de kaartverkoop inmiddels gestart. De duels met PSV (zondag 26 februari), FC Utrecht (zondag 16 april) en Heracles Almelo-thuis (zondag 14 mei) zijn al uitverkocht. Voor deze wedstrijden zijn alleen nog Feyenoord Wedstrijdpakketten te koop. Meer informatie hierover vind je op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

.

Voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C. (zondag 29 januari), FC Groningen (zaterdag 11 februari), AZ (zondag 12 maart) en Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) zijn nog wel kaarten beschikbaar. Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop voor de prijzen en beschikbare kaarten.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login