Feyenoordinbeeld

NOG BEPERKT AANTAL KAARTEN VOOR FEYENOORD – N.E.C.

on

Koploper Feyenoord vervolgt de Eredivisie komende zondag (16:45 uur) met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Wie de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in actie wil zien tegen de nummer negen van de ranglijst, moet er snel bij zijn. Er is namelijk nog maar een beperkt aantal kaarten te koop voor dit duel.
.

Voor de wedstrijd van aanstaande zondag zijn alleen nog kaarten beschikbaar voor de Olympiatribune en Willem van Hanegem Tribune. Er geldt geen clubkaartverplichting en je kunt een onbeperkt aantal kaarten kopen. Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop voor de prijzen en de beschikbare vakken.

.

Het duel met N.E.C. is een van de weinige thuisduels waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Verder zijn alleen voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) nog kaarten te koop. De overige thuisduels van de tweede seizoenshelft zijn al uitverkocht.

.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Een aantal thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft is nog wel te bezoeken met het Feyenoord Wedstrijdpakket. Met het Feyenoord Wedstrijdpakket heb je niet alleen toegang tot een thuisduel naar keuze, maar volg je op de wedstrijddag ook een rondleiding door het stadion én profiteer je van fraaie extra’s. Alle informatie hierover en de mogelijkheid om direct een Wedstrijdpakket aan te schaffen vind je op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login