Feyenoordinbeeld

Nog 9.000 passe-partouts beschikbaar, zaterdag start verkoop leden Legioen 

on

Een week voor de kraker tegen Manchester United (donderdag 15 september om 19:00 uur in De Kuip) zijn er nog ongeveer 9.000 passe-partouts beschikbaar voor de drie thuiswedstrijden in de Europa League. De kaartverkoop voor de Europese thuisduels is sinds woensdagavond 18:00 uur hervat voor seizoenkaarthouders.

.
De verkoop van passe-partouts is nog tot en met vrijdagavond (of zolang de voorraad strekt) exclusief voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen een passe-partouts aanschaffen via www.feyenoord.nl/ticketshop. Zaterdag 10 september aanstaande wordt de verkoop dan vervolgens ook opengesteld voor leden van Het Legioen. Informatie over hoe de kaartverkoop daarna verder gaat, volgt nog via deze website. In totaal zijn er 26.000 passe-partouts beschikbaar.

.

De verkoop van passe-partouts verliep de afgelopen dagen uiterst moeizaam door technische problemen bij Feyenoords ticketingpartner Eventim. Deze lijken nu onder controle.

.

Supporters bij wie geld is afgeschreven maar die vervolgens geen bevestiging met de e-tickets hebben ontvangen kunnen het beste een mail sturen via het contactformulier op www.feyenoord.nl/service, met daarin het ordernummer en zo veel mogelijk informatie over de gedane bestelling.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login