Nieuws

Nijhuis leidt Klassieker in De Kuip

on

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter voor de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax van aanstaande zondag. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Boonman en Van de Ven. De vierde official is de heer Wiedemeijer. De competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt zondag 28 oktober om 12.30 uur gespeeld in De Kuip.

Het is de tweede maal dat Nijhuis dit seizoen een competitieduel van Feyenoord fluit. Eerder floot hij de thuiswedstrijd tegen N.E.C., die eindigde in een 5-1 overwinning voor Feyenoord. Ook afgelopen seizoen leidde Nijhuis de Klassieker. Op 23 oktober 2011 eindigde dat duel in de Amsterdam Arena in een 1-1 gelijkspel.

Ook voor het bekerduel met Xerxes/DZB is de scheidsrechter inmiddels bekend. De wedstrijd in de derde ronde van de KNVB beker staat onder leiding van Jochem Kamphuis. Hij zal die avond worden bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Meenhuis en Droste. Vierde official is de heer Lindhout. Xerxes/DZB – Feyenoord wordt op donderdag 1 november om 20.45 uur gespeeld in het Sparta Stadion in Rotterdam.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login