Nieuws

NIEUWE REGELING FC UTRECHT-UIT

on

De burgemeester van Utrecht heeft Feyenoord-supporters die het uitduel met FC Utrecht willen bezoeken een aantal aanvullende voorwaarden gesteld. Zo is onder meer besloten dat voor de wedstrijd in Stadion Galgenwaard een verplichte buscombi geldt voor Feyenoord-supporters. FC Utrecht – Feyenoord wordt ingehaald op woensdag 24 januari aanstaande (20:00 uur), nadat het duel op 10 december 2017 werd afgelast vanwege extreme weersomstandigheden.

Feyenoord is teleurgesteld in de gestelde voorwaarden, ook vanwege het feit dat 540 supporters reeds in het bezit waren van kaarten voor de auto-combi. Al jarenlang kunnen Feyenoord-supporters de uitwedstrijd in Utrecht voor een groot deel met eigen vervoer (auto-combi) bezoeken, wat tot dusver naar ieders tevredenheid is verlopen. Om die reden heeft Feyenoord de gemeente Utrecht op 22 december jl. laten weten niet akkoord te gaan met de door de burgemeester opgelegde maatregelen en verzocht deze te heroverwegen. Inmiddels heeft Feyenoord te horen gekregen dat de verplichte bus-combi met een aantal aanvullende voorwaarden gehandhaafd blijft voor de woensdagavond.

Nieuwe regeling

Feyenoord zal desondanks, volgens de voorwaarde van de gemeente Utrecht, een buscombi-regeling aanbieden voor 1.200 supporters. Vanaf opstapplaats Rotterdam vertrekken 900 supporters, vanaf opstapplaats Woerden vertrekken 300 supporters. Meer details over de vervolgprocedure:

• Feyenoord waardeert de massale opkomst van haar supporters in de extreme weersomstandigheden en kent iedereen met een gekochte kaart (voor de wedstrijd op 10 december 2017) 9 uitpunten toe.

• Alle auto-combi omwisselbiljetten worden door Feyenoord automatisch geannuleerd en 100% terugbetaald.

• Ben je in het bezit van een bus-combi omwisselbiljet? En wil je je opstapplaats behouden? Dan hoef je geen actie te ondernemen.

• Ben je in het bezit van een bus-combi omwisselbiljet en je kan door omstandigheden de uitwedstrijd van 24 januari niet bezoeken? Dan kan je je bus-combi omwisselbiljet tot en met zondag 14 januari annuleren waarna er 100% wordt terugbetaald.

• Na de annuleringsperiode worden de kaarten (nieuwe omwisselbiljetten) voor de wedstrijd op 24 januari stapsgewijs aangeboden aan de supporters die hun omwisselbiljet voor de wedstrijd van 10 december 2017 zelf hebben geannuleerd (bus-combi) of waarvan de omwisselbiljet automatisch zijn geannuleerd (auto-combi).

• Voor opstapplaats Woerden komen 200 extra zitplaatsen in de verkoop. Heb je opstapplaats Rotterdam en wens je opstapplaats Woerden? Annuleer dan je bus-combi omwisselbiljet. Je kan vervolgens tijdens de gefaseerde verkoop proberen een kaart voor opstapplaats Woerden te bemachtigen. Let op: We kunnen helaas geen garanties bieden vanwege het beperkt aantal zitplaatsen voor opstapplaats Woerden. Als opstapplaats Woerden niet meer beschikbaar is heb je wel de garantie op een kaart door voor opstapplaats Rotterdam te kiezen.

• Resterende kaarten worden vervolgens aangeboden aan de overige uitkaarthouders. Door het scannen van je uitkaart in Stadion Galgenwaard kom je in aanmerking voor 9 uitpunten.

• Supporters ontvangen maximaal 9 uitpunten. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op dubbele punten vanwege het tweemaal bezoeken van Stadion Galgenwaard.

• Iedere supporter die in het bezit blijft (of een nieuwe bus-combi koopt) van een kaart voor de wedstrijd op 24 januari, ontvangt van Feyenoord een nieuw omwisselbiljet.

Kaart annuleren tot en met zondag 14 januari

Ben je in het bezit van een auto-combikaart? Dan wordt jouw kaart automatisch geannuleerd en 100% terugbetaald. Ben je in het bezit van een bus-combikaart? Dan krijg je de mogelijkheid je kaart te annuleren tot en met 14 januari waarna 100% wordt terugbetaald. Annuleren kan alleen via www.feyenoord.nl/utrechtuit.

Verkoop uitkaarthouders (met omwisselbiljet FC Utrecht – Feyenoord)

Maandag 15 januari 18:00 uur: Diamondcards

Dinsdag 16 januari 18:00 uur: Goldcards

Woensdag 17 januari 18:00 uur: Silvercards

Verkoop overige uitkaarthouders (zonder omwisselbiljet FC Utrecht – Feyenoord)

Donderdag 18 januari 18:00 uur: Diamondcards

Vrijdag 19 januari 18:00 uur: Goldcards

Zaterdag 20 januari 9:00 uur: Silvercards

Zondag 21 januari 23:59 uur: Stop verkoop

Infomail

Supporters met een kaart voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht ontvangen uiterlijk maandag 22 januari een infomail met alle informatie over het bezoeken van dit duel.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login