Nieuws

Nieuwe manager Fc Dordrecht kritisch op samenwerking Feyenoord

on

Het perspectief is niet heel goed bij FC Dordrecht. De club staat laatste in de Keuken Kampioen Divisie en bijzonder vol zijn de tribunes aan de Krommedijk niet. Aan de andere kant is er geen beter instapmoment voor Harry van den Ham om aan de slag als technisch manager van FC Dordrecht. “Dordrecht is mijn clubje.”

Na een rol als speler en trainer wordt hij nu technisch manager. Een functie die Van den Ham nog niet eerder bekleedde. Van den Ham: “Ik weet wel dat ik verstand van voetbal heb. En van beleid maken. Maar wel in een andere rol. Als trainer heb je gelijk invloed op het resultaat. Als technisch manager moet je faciliteren voor de trainer/coach en daar ga ik mij op richten.”

Van den Ham heeft nog weinig contact gehad met de spelers uit de huidige selectie, maar als hij naar de ploeg kijkt, heeft hij wel zijn vraagtekens bij het niveau van de huurlingen van Feyenoord. “Zijn deze spelers de spelers die we nodig hadden bij Dordrecht? Ik ben ooit eens met Martin van Geel gaan praten over Matthew Steenvoorden. Dat was een topper voor ons. Hopelijk gaat het weer deze kant op.

Als je zo’n samenwerking wil aangaan, moet je er allebei beter van worden. Zijn deze spelers klaar om naar Feyenoord 1 te gaan? Dat denk ik niet. Als we zo’n samenwerking hebben, moeten we er wel beiden beter van worden.”
 

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login