Nieuws

Nieuwe Kuip-held Pellè: ‘Over de toekomst praten is zinloos’

on

Aan de hand van de wederom indrukwekkend spelende Graziano Pellè wil Feyenoord dit kalenderjaar het gat met de top drie van de eredivisie flink verkleinen. De clubleiding van Feyenoord zou de 27-jarige Italiaan graag langer in de Kuip houden, maar die kans lijkt vooralsnog nihil.

Graziano Pellè had gisteren exact 21 seconden nodig om de Kuip op stelten te zetten. Op aangeven van Daryl Janmaat vuurde de spits met het linkerbeen snoeihard langs de Poolse keeper Filip Kurto.

Het bleek de inleiding tot weer een uitstekend optreden van de huurling van Parma in Rotterdamse dienst. De top van Feyenoord ziet een langer verblijf van de spits bij Feyenoord wel zitten, maar die kans lijkt vooralsnog klein. Ook in Italië is inmiddels bekend dat Pellè in de Eredivisie op stoom is geraakt.

‘Na dit seizoen sta ik nog drie jaar onder contract bij Parma’, vertelde de spits gisteren na de 5-2 winst tegen Roda JC. ‘De clubleiding weet dat ik het hier erg naar mijn zin heb. Maar ik hou ook van Engeland, Italië en bijvoorbeeld Duitsland. Over de toekomst praten is op dit moment zinloos, we moeten wachten tot het einde van het seizoen. Wat duidelijk is, is dat Parma mij afgelopen zomer eigenlijk al niet kwijt wilde.’

‘Trainer Roberto Donadoni heeft mij letterlijk verteld dat hij mij niet wilde verhuren, maar omdat onder meer spits Aumari voor veel geld was aangetrokken was er voor mij te weinig perspectief op een basisplaats. Ik heb toen aangegeven dat ik op deze leeftijd moet spelen en niet op de bank moet zitten. Daarom speel ik nu in De Kuip.’

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login