Nieuws

Nieuwe ‘Held van de Maand’ gekozen

on

Ben Wijnstekers heeft afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade de ‘Held van de Maand’ in het zonnetje gezet in De Kuip. De 14-jarige Jaouad el Arkoubi uit Overschie werd in de Business Lounge in De Kuip gehuldigd en kreeg een oorkonde, een lintje en een Feyenoord-shirt overhandigd.

Jaouad is aangemeld als Held van de Maand door jongerenwerker Yassin. Jaouad wordt door hem omschreven als een jongen die zich altijd inzet voor de groep. Zo heeft hij bedacht om een keer in de maand met een groep jongeren te gaan koken. Jaouad neemt hierbij veel verantwoordelijkheid op zich en zorgt ervoor dat iedereen een taak heeft. Om die reden is Jaouad in zijn wijk, waar Feyenoord actief is met het project Scoren in Noord, de Held van de Maand.

Via de ‘Feyenoord Held van de Maand’ wil Feyenoord goed gedrag in de maatschappelijke projecten, zoals Scoren op Zuid, Scoren in Noord en het Fancoachproject, stimuleren en vooral belonen. Hiervoor kiest de club maandelijks een held, iemand die iets goeds heeft gedaan voor een ander of voor zijn of haar leefomgeving.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login