Nieuws

Nieuwe Fanshop in Spijkenisse opent 24 augustus haar deuren

on

De nieuwe Feyenoord Fanshop in Spijkenisse opent haar deuren voor het eerst op donderdag 24 augustus aanstaande. De eerste Fanshop buiten Rotterdam zal die dag om 12:00 uur ‘s middags officieel worden geopend.

De officiële opening van de Fanshop in het winkelhart van Spijkenisse (Uitstraat 113) wordt aangekleed met diverse activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf 18:00 uur in de winkel live kijken naar de loting voor de groepsfase van de Champions League. Die avond wordt duidelijk wie de drie Europese opponenten worden van Feyenoord in de groepsfase van het miljoenenbal. De Fanshop is op 24 augustus tot 21:00 uur open.

Tegelijk met de opening van de Fanshop wordt de Feyenoord Champions League-lijn gelanceerd. In deze trainingslijn van adidas zal het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de laatste trainingen afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese toernooi. Deze trainingslijn is vanaf donderdag 24 augustus dus exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoordfanshop.nl.

Met de nieuwe Fanshop in Spijkenisse komt het aantal clubwinkels van Feyenoord op vijf. In de zomer van 2016 werd de vestiging aan het Binnenwegplein in Rotterdam geopend, terwijl de club met de Fanshop op het Centraal Station over nog een winkel in het centrum van de stad beschikt. De overige twee Fanshops bevinden zich naast De Kuip.

Aanbevolen voor jou