Nieuws

Nieuw stadion is een must voor de investeerders

on

De gemeente Rotterdam loopt het risico Feyenoord kort na de gezondmaking van de afgelopen jaren opnieuw in de problemen te brengen als het ’nee’ zegt tegen het gisteren gepresenteerde plan voor een fonkelnieuwe Kuip.

Grote investeerders en vrienden van Feyenoord, die de afgelopen seizoenen bijna 30 miljoen in de club hebben gestoken, willen nauwelijks nog investeren als de club ver op het tweede plan blijft.

„Feyenoord moet vooruit en permanent in de Nederlandse top en Europese subtop vertoeven. Dat kan alleen met een forse begroting en veel grotere inkomsten in het nieuwe stadion vanaf 2018”, zegt een van de grootste investeerders, die niet op de voorgrond wil treden. „We hebben geen geld in de club gestoken om nog jaren achter de top zes aan te hobbelen.”

De directie van Feyenoord en van de huidige Kuip heeft begrip voor de ambities en wensen van sponsors en investeerders, voor wie in het stadion op dit moment slechts 45 vipboxen beschikbaar zijn. In het nieuwe stadion wil Feyenoord 90 skyboxen bouwen, goed voor een verdubbeling van de inkomsten uit het bedrijfsleven.

Bron: Telesport.nl

You must be logged in to post a comment Login